Enteriőrstylist

Amiért érdemes volt

Videók

Menlauer Szilvia (2012 - 2013)

A Werkben megtudtam, hogy mire vagyok képes. Az itt tanultakból, tapasztaltakból sokat tudok hasznosítani. Nyitottabb is lettem az új dolgok felé. Jó élményekkel távoztam, bár több gyakorlati órát és fotózást még el tudtam volna viselni.

Szegedi Dóra (2012 - 2013)

A Werk rengeteg szakterületbe enged belekóstolni, így a tanulók eldönthetik, hogy a szakma mely aspektusa érdekli őket a leginkább, és tudnak tovább fejlődni és munkát vállalni a hozzájuk legközelebb álló téren.

Szvák Anna (2012 - 2013)

Jó lehetőség arra, hogy az ember kipróbálja, fejlessze magát művészeti vonalon.

Márton Katalin (2012-2013)

Nagyon jó tanárok vannak, profi a gárda, csak jó emlékekkel távozok.

Takács Eszter (2010 - 2011)

A csoportmunkák nagyon jó hatással voltak rám és a csapatra, sok motivációt kaptam, közösségi élményekben nem volt hiány. Megbízást kaptam családi ház berendezésére,  nemrég pedig felkértek egy hostel enteriőrjének a kialakítására is.

Mohari Máté (2010 - 2011)

A Werk tanára, Füleki Bálint alkalmazza cégcsoportjuknál ( RUSH - brand design service + MOBILSOFA event design). Jelenleg már a vezető tervező helyetteseként dolgozik.

Winkler Renáta (2010 - 2011)

Szeretettem ebben a közegben tanulni, ahol nagyon mély szakmai oktatást kaptam. Sok ötletet merítettem a csapatmunkákból. Több baráti kapcsolatot is kaptam.

Rab Titanilla (2010 - 2011)

Sok barátot, szakmai kapcsolatot kaptam a Werktől. Füleki Bálint tanár úrhoz például bármikor fordulhatok segíségért. A csapaépítő órák is nagyon hasznosak voltak. Mostanában több megkeresést is kaptam (pl az ID Design-tól). Bízom benne, hogy valamelyik komolyabbá válik, s nemcsak hobbi szinten tudok majd a szakmával foglalkozni.

Kollár Franciska (2009 - 2010)

Már az Akadémia elvégzése előtt kerültem, Magyesi Zsuzsa ajánlásával, Hámori Dávid kezei közé, aki akkoriban a Stílus magazin szerkesztője volt. Tőle sajátítottam el első körben egy design magazin szerkesztésének alappilléreit.
Ezt az időszakot követte Az ELLE DEKOR magazin, ahol eleinte gyakornokként, majd rövid időn belül társszerkesztőként dolgozhattam. A szerkesztőség tagjai, Hortváth Cili (főszerk.), Szegő Eszter, Hakkel Vanda szekesztők és a stylistok egyaránt (Tímár Tímea, Tóth Tímea, Konnerth Zita, Hortobágyi Kata, Matisz Alíz) tanítottak meg mindarra a tudásra, amit életem végéig kamatoztatni fogok a szakmai életben. A magazin anyagainak összeállításában nagy segítségemre szolgált az a fajta gyakorlatias felfogás, amit a Werkben sajátítottam el. Az ottani munkáimból összeállított portfólió juttatott az ELLE DEKOR szerkesztőségéig, ahova többszöri próbálkozás után jutottam be. Ez a pillanat pedig egy régi álom megvalósulása volt.
Sajnálatos módon a lapnak szünetelnie kellett. Ebből az okból kaptam ajánlást Szegő Esztertől (egykori kolléganő) a Szép Házak Online szerkesztőségébe, ahol jelenleg is dolgozom, mint szerkesztő.

Rövid Zsuzsa (2008 - 2009)

Sok baráti és szakmai kapcsolatot köszönhetek a Werknek, látásmódomat is jelentősen formálta. Az Otthon magazinban gyakornokként kezdtem, most már a lap enteriőrstylistja vagyok.

Szirmai Krisztina (2008 - 2009)

Imádtam a Werket, bár számomra csak egy hobbi volt. Új barátokat szereztem, akik azóta is jelen vannak az életemben.

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: